PLUTO’S IJSKOUDE BROERTJES

                                                                     
LEEUW
  23 JULI TOT 23 AUGUSTUS
Het ziet er wel feestelijk uit voor je. Of je hebt net een feestje gehad, of binnen een week heb je er een, zeggen de sterren. Pas op voor je gezondheid, want de sterren zeggen voor jou dat het morgen weer behoorlijk kan regenen, zelfs onweer is niet uitgesloten. En met de liefde, zo belangrijk voor een Leeuw, zegt Venus: gangetje.
Speciaal voor de leeuwen met Mars in het elfde huis: je blijft je heel egocentrisch inzetten voor een bepaalde zaak, maar laat nu een ander de kastanjes maar eens uit het vuur halen.
Die sokken die je vorige week hebt aangetrokken, moet je nu toch echt eens in de wasmand gooien, want met Neptunus in het elfde huis kan je dat wel eens vriendschappen gaan kosten. Mercurius staat gunstig voor je intelligentie, maar die kan deze week behoorlijk worden ondermijnd door de conjunctie van Mercurius met Pluto….
STOP!!!
Tagrijn stopt hier bovenstaand geürm van een hemelse kletsviool. Ga je werk maar eens overdoen. Gooi alles maar in het vagevuur en ga maar nieuwe feitjes in je kleitabletten krassen. Want ze hebben ontdekt dat Pluto een ijsklomp is, die met zo’n twintig andere koude en stoffige broertjes in de zogenaamde Kuipergordel, zijn rondjes om de zon draait. Omdat veel van die ijsklompen groter zijn dan Pluto moeten deze dan ook de status van planeet krijgen. Of het pas in 1930 ontdekte Pluto wordt ook gedegradeerd tot ijsdwerg.
Maar krijgen we er twintig planeten bij dan moeten de astrologen molentjes op volle toeren gaan draaien om dat allemaal in hun horoscoopjes in te passen. Wel gunstig voor Leeuw, want met Donald in het tweede huis en Mickey in het derde, raakt Pluto misschien toch nog los van Mercurius.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Over de grens. Bookmark de permalink .

3 reacties op PLUTO’S IJSKOUDE BROERTJES

  1. Dat wordt dus een heel probleem voor alle sterrenkundigen, hoe ze dit gaan oplossen.

  2. quidam zegt:

    mocht ik zo rond als een tonnetje worden, zeg ik gewoon…ik ben niet dik, ik ben een PLANEET 🙂

  3. nog meer planeten… we stellen de definities bij en dan zijn schoonmoeders ook planeten…???

Je kunt hier reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s