HET IS KLAAR!

In augustus schreef ik dat het Amerikaanse Photobucket al mijn foto’s (zo’n 6800) op mijn weblog op zwart had gezet en dat ik ze kon terug krijgen als ik even ieder jaar zo’n kleine 400 dollar wilde overmaken.
Ammenooitniet dus. Je eerst een gratis account aanbieden en dan na elf jaar toeslaan. Gelukkig wist iemand daar wel een truc op te verzinnen. Op slimme wijze haalde hij al mijn geblokkeerde foto’s uit die Foto-emmer en plaatste die in een map bij mijn provider. Dat schijnt/blijkt dus te kunnen.
Maar nu moesten alle foto’s van al mijn logjes vanaf april 2006 dus opnieuw gecodeerd worden.  Hier is Tagrijn ijverig mee bezig geweest en hij gaf daaraan voorrang boven het plaatsen van nieuwe blogs. Want de dreiging dat die Amerikaantjes ook de oude codes definitief zouden verwijderen hing als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. En dan ben je dus écht alles kwijt.Daar sturen ze dus voortdurend mails over, terwijl dan weer tien dollar van de prijs wordt afgehaald.Maar ik ging ijverig door met hercoderen en vandaag, 7 december, 15.09 uur, een hele diepe zucht: KLAAR!
Even een korte adempauze en binnenkort dus weer verse blog verkrijgbaar bij Tagrijn!

 

Dit bericht werd geplaatst in Allerlei, Diversen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op HET IS KLAAR!

 1. Plato zegt:

  Gefeliciteerd Tagrijn. Beetje laat maar van harte. Het maakt me wantrouwig naar die Amerikanen. Goede reden om alles maar netjes op een paar USB sticks te hebben.

 2. gewoonanneke zegt:

  Ik lees weer eens van voor naar achteren haha.. maar goed gedaan hoor de aanhouder wint maar wat een klus is het geweest zeg.

 3. boomkruiper zegt:

  Ahhh gelukkig Tagrijn dat je alles ( weliswaar met bloed, zweet en tranen) hebt kunnen redden. 7 december was dus jouw ‘Perfect day’ van 2017. Gefeliciteerd!

 4. Ghita zegt:

  Wat een klus moet dat geweest zijn, en petje af dat jij dat allemaal hebt gedaan. Fijn dat het allemaal gelukt is.
  Als Google met Google photo’s ook zoiets gaat doen, weet ik niet of ik de moed kan opbrengen om alles weer opnieuw te doen….
  zou wel jammer zijn want mijn blogs zijn toch wel een soort digitaal foto album vol herinneringen.
  groetjes Ghita

 5. Thérèse zegt:

  Goh wat zal je opgelucht zijn. Maar snappen doe ik het niet. Het is toch pure chantage?? Dat kan toch niet. Ga je er nog werk van maken eventueel?

  PS Hoe doe je die sneeuw ook al weer, bij je blog? IK ben het vergeten.

 6. RenéSmurf zegt:

  Zo, dat zal een boel werk geweest zijn, maar dat scheelt je wel een boel geld ook! Hopelijk blijft het nu.

 7. Kakel zegt:

  Tagrijn, wat een karwei! Je hebt je er als een terriër in vastgebeten en gelijk heb je! Wat een smerige ratten. En wat een geluk dat je iemand kende die je uit de brand kon helpen. Nu staan al je mooie Leidse foto’s nog steeds op de plaats waar ze moeten staan.
  Op een ander blog las ik dat iemand al haar foto’s kwijt was…
  Winterse groet

 8. klaproos zegt:

  gefeliciteerd Tagrijn, ik heb datzelfde euvel met imageshack gehad, maar ik laat het mooi zo, er kijkt toch immers niemand meer naar oude blogs 🙂
  Fijn dat je wer weer bent

 9. Petje af hoor Tagrijn, ik heb er het geduld niet voor en ook denk ik niet de tijd. Ik heb destijds een goedkoop abonnement voor 20 dollar per jaar genomen omdat ze toen ook al aan het klooien waren. Hierdoor heb ik een half jaartje respijt gekregen maar nu hebben ze mijn abonnement omgezet in een 0 dollar abonnement dus krijg ik hetzelfde probleem. Denk niet dat ik het ga overzetten is niet te doen met de hoe
  veelheid foto’s die er staan in tientallen mappen. Ik wacht wel af en werk nu sinds september volledig zonder photobucket.

 10. Corja zegt:

  Fantastisch, wat een discipline. Ik begon wel zo langzamerhand je leuke stukjes te missen. En ziedaar!

 11. logbankje zegt:

  Nou, petje af, je hebt er heel veel werk aangehad.
  Je verdiend een schouderklopje, je hebt je niet zomaar je laten chanteren door een bedrijf. Hans

 12. Echt goed bezig. Ik heb eerst google gedaan, voordat ik overging naar photo.. Dus bij mij waren het niet zo veel.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Suskeblogt zegt:

  dat zal inderdaad een hele grote klus geweest zijn.
  Nu heb je al je foto’s terug op hun plaats.
  Tot binnenkort dus op deze blog.
  Fijne avond.

 14. rietepietz zegt:

  Gefeliciteerd, je bent een doorzettertje want dat is me het klusje wel geweest! Ik heb er nog wel wat filmpjes en foto’s vanaf kunnen halen en verder geloof ik het wel. Mocht ik nog logjes tegenkomen waar iets mist zet ik er wel iets anders op.

Je kunt hier reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s